Меню
Количка

Гаранция и поддръжка

Добре дошли в Бийп БГ ЕООД! Гаранция и поддръжка по време на гаранционния период и извън-гаранционен сервиз. 


Чрез гаранцията и поддръжката, която предоставяме, искаме да сте сигурни, че продуктите, които купувате, са с високо качество, и че ще получите адекватна поддръжка в случай на проблеми. 

Гаранция:

Ако даден продукт е в период на гаранция и има проблеми, дефекти или неизправности, ние или производителят ще го ремонтираме, заменим или възстановим без допълнителни разходи за вас. Гаранциите покриват различни видове проблеми, като производствени дефекти, дефектни части и неизправности и варират по продължителност и покритие според условията на производителя. 

Гаранционно обслужване:

Предоставяме помощ и поддръжка след направената покупка. Помощта обхваща различни аспекти, включително техническа поддръжка, отстраняване на проблеми, ремонти и сервизна поддръжка. Предлагаме отлично обслужване и гарантираме, че ще получите бързи и ефективни решения на всички проблеми, които срещате със закупените от нас продукти. Подробна гаранционна документация с гаранционен период придружава всяка покупка.

Регистрация: 

Някои продукти изискват регистрация за активиране или удължаване на срока на гаранцията. Уверете се, че следвате всички инструкции за регистрация, предоставени от нас или производителя, за да сте сигурни, че вашата гаранция е валидна. Чрез регистрацията можете лесно и удобно да заявите гаранционно връщане и проследите статуса на рекламацията. Регистрацията ще ви  предостави ясна контактна форма за заявки свързани с гаранции, ремонти или други услуги.

Правила за връщане и замяна: 

В допълнение към гаранциите, имате право за връщане и замяна. ТУК са описани подробно условията, при които можете да върнете или замените продукт, ако е повреден при пристигането или не отговаря на очакванията ви.

Техническа помощ: 

Можете лесно да се обърнете към нас за техническа помощ, ако срещате проблеми с настройката, използването или отстраняването на неизправности на продукта.

Разширени гаранции и извън-гаранционен сервиз: 

Предлагаме опция за закупуване на разширени гаранции, които удължават периода на покритие над стандартната продължителност на гаранцията. Предлагаме извън-гаранционен сервиз с удължена гаранция на ремонта. 


Уважаеми клиенти, ние предлагаме гаранции и поддръжка с увереност в качеството на продукта, който купувате. Имате достъп до ремонт или замяна в случай на проблеми и предложенията ни за разширени гаранции и извън-гаранционен сервиз повишават стойността, която получавате от покупката си, като удължават нейния живот.