Меню
Количка

ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ

Условията по рекламация на закупени продукти от магазина, са описани по-долу:


С всяка стока се изпраща на клиента документ за продажба и касова бележка.

При транспортен дефект се възползвайте от правото си на рекламация описан по-долу:


* Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, незабавно се свържете с нас на телефон 02 4516463 или откажете да приемете стоката. Когато куриерът вече си е тръгнал, рекламацията и застраховката няма да бъдат уважени. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковката и. В случай, че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията се счита за недействителна.

В случай на фабричен или производствен дефект, който е установен веднага след получаването на продукта в присъствието на куриера, молим веднага да се обадите на посоения телефон. Ако констатирате фабричен дефект или неизправност, която не е по причина на неправилна употреба, след получаване на пратката, моля направете рекламация на фронт страницата на магазинаВсеки случай ще бъде разгледан и ще получите обратна информация на посочения от вас електронен адрес.


При повреда в рамките на гаранционния срок за стоки с документ за продажба и гаранционна карта, стоката се изпраща до сервизен център на адрес: гр. София, Младост 2, бл. 260, магазин на партер. След отстраняване на повредата, стоката се връща за сметка на магазина. 

За всички останали продукти, важат гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката. Освен гаранционната карта, се изисква касова бележка или фактура за покупката, за да бъде уважена гаранцията.

Имайте предвид, че сте длъжни да пазите всички документи и опаковки съпътстващи стоката. Няма да може да се позовете и губите правата си по предоставената Търговска гаранция при следните условия:

• в случай на изгубен документ за продажба;
• при опит за извършване на ремонт и отстраняване на несъответствие от неоторизирано от SLUSHALKI.NET лице или сервизен център;
• в случай на повреди, причинени от неправилна експлоатация;
• в случай на нарушаване на физическата цялост на продукта;
• в случай на химическо, електрическо и/или друго въздействие, несвързано с нормалната експлоатация на продукта;
     * Предоставената за продукта търговска гаранция не покрива компоненти на продукта с ограничен срок на годност (батерии, консумативи и др.). Гаранционното обслужване се извършва само и единствено в посочените на гаранционната карта сервизни центрове, при наличие на пълна документация и окомплектовка на продукта.

 

Продуктите и услугите, посочени в този Сайт, са ограничени само до посочените в сайта Общи условия и информация, без да бъдат осигурявани каквито и да било гаранции извън посочените, включително търговски и целеви. Задълженията ни по отношение на продуктите и услугите, които предлагаме в този Сайт, се регламентират от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на представяните продукти.