Меню
Количка

ДОСТАВКА

Добре дошли в Бийп БГ ЕООД! Нашата куриерска доставка е бърза, сигурна и персонализирана 

Идеален избор е нашата БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, която е за всички поръчки със сума над 100,00 лв. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  за гр. София се изпълнява на следващия ден след поръчката Ви. Извършва се от наш фирмен куриер, куриери BOX NOW и SPEEDY. Доставката е до адреса Ви, BOX NOW автомат или SPEEDY офиси. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за страната, се изпраща до офис на SPEEDY или BOX NOW автомат, и се получава на следващия ден след изпратена поръчка (или деня на обслужване на населеното място).  

ПЛАТЕНА ДОСТАВКА е единствено, ако поръчката е под 100,00 лв. Тези доставки се извършват с куриери:

1. SPEEDY - с прогнозна такса за доставка от 3,90 лв. Получава се на следващия ден след изпратена поръчка (или деня на обслужване на населеното място).

2. BOX NOW автомат - с прогнозна такса за доставка от 3,90 лв. Доставка за София е в същия ден при направена поръчка преди 17:00 часа от Понеделник до Петък. Доставка извън София е на следващия ден (Събота включително, без Неделя).

3. ECONT – по тарифа на куриерската компания. Получава се на следващия ден след изпратена поръчка (или деня на обслужване на населеното място).


Сроковете за доставка варират в зависимост от населеното място и особеността на поръчката.

Поръчки направени през почивните и празничните дни, Събота или Неделя ще се обработят в първият работен ден. 

Всяка доставка се застрахова за наша сметка за да се гарантира сигурността й при транспортиране. За да е валидна застраховката е необходимо да проверите състоянието на пратката в присъствието на куриера.

Доставката ни е първокласна услуга, която предлага бързина, сигурност и персонализирана обработка на вашите пратки. Независимо дали става въпрос за важни документи, чупливи стоки или пакети чувствителни към времето, ние гарантираме, че вашите артикули ще достигнат до местоназначението си бързо и надеждно.