Безжични слушалки Jabra PRO 9460 Mono

Статия от: Yani 11.11.2016 0 Коментар(и)

Безжичните слушалки Jabra PRO 9460 Mono могат да се съединят с желания източник посредством безжичен канал от един или друг тип – радиовълни, инфрачервени вълни, Bluetooth.
С помощта на устройството AVRCP потребителят може да управлява музикални потоци при предаването им от друго устройство, например вашия мобилен телефон.
Във всеки един миг се наслаждавайте на пълния спектър от безжичен Dolby звук и свободата на движение, които ви даряват комфортните безжични слушалки Jabra PRO 9460 Mono със здрава конструкция.  
Основни характеристики на безжичните слушалки Jabra PRO 9460 Mono са:
-       богато Dolby звучене;
-       защита от външни въздействия;
-       безжично сензорно управление.
Какво е богато Dolby звучене?
Това представлява мощен безжичен звук, подобрен посредством системата Dolby. Ексклузивното приложение Jabra Sound App придава допълнителна дълбочина и обем на звучене на вашата музика.
Защита от външни въздействия
Конструкцията на безжичните слушалки Jabra PRO 9460 Mono е изпълнена от алуминиева рамка, стоманени елементи и устойчива на разклащане лента за главата. Слушалките успешно са преминали тестове на падане от високо, сгъване и огъване, за да издържат различни ситуации от ежедневие.
Безжично сензорно управление
Управление на входящите повиквания и музиката с помощта на интуитивно разбираемо сензорно управление. Можете да пускате и спирате музикални албуми и тракове или да ги слагате на пауза само чрез бързо докосване на сензорния панел, монтиран на слушалките. 
Динамиката с честота на звука hi-fi възпроизвежда звуков диапазон, който добре подхожда за реалистичното звучене на музиката на вашите безжични слушалки Jabra PRO 9460 Mono.
Безжичните слушалки Jabra PRO 9460 Mono могат да остават включени до 240 часа преди батерията им да се изтощи. Самото зареждане на устройството става посредством USB кабел.
Безжичните слушалки Jabra PRO 9460 Mono имат стабилна стоманена конструкция и са защитени от въздействието на прах и вода. Те продължават да работят независимо от средата, в която се намирате.   
Безжичните слушалки могат да се свържат към телевизор, iPhoneили гейм конзола xBox 360.  
Гъвкавите и универсални решения при безжичните слушалки Jabra PRO 9460 Mono се обуславят от блока за управление, който разполага с 3,5 мм кабел и на практика ви позволява да включите слушалките в персонален компютър, смартфон или таблет. Блокът за управление осигурява още удобен и лесен достъп до често използвани функции, като например функцията за регулиране на нивото на звука. Посредством него можете бързо да отговорите на повикване или да приключите разговор – това повишава гъвкавостта на използване на устройството и ви позволява по-голяма концентрация по време на разговор. Когато не говорите по телефона или се намирате на път, можете удобно да приберете микрофона към основата на безжичните слушалки и да ги поставите в специално предвиден за целта мек защитен калъф.  

Коментар: