Слушалки Jabra EVOLVE 80 Duo USB

Статия от: Yani 11.11.2016 0 Коментар(и)

Слушалките Jabra EVOLVE 80 Duo USB са предназначени за постигане на максимална концентрация по време на работа или забавление и най-добро качество на общуване. Всичко това става посредством използването на първокласна технология за активно премахване на шума и динамиката наоколо, и оптимизиран пренос на глас и музика. 

Jabra EVOLVE 80 Duo USB ви дават възможност да се почувствате така, все едно се намирате на две места едновременно. Изчистените линии, елегантният дизайн и невероятното естествено звучене на слушалките създават впечатление все едно се намирате в една стая заедно със събеседника си и водите спокоен разговор с него.

Слушалките Jabra EVOLVE 80 Duo USB са бъдещето на офис аксесоарите. Тези жични устройства с превъзходно качество повишават чувствително производителността на труда на служителите в офиса, осигуряват до 12 часа работа в режим на разговор и разполагат с множество уникални функции. 

В съвременния делови свят конференцията е станала общоприета практика. Всеки мениджър и бизнесмен оценява изключително голямото предимство на мобилното участие в телефонни конференции, при които се избягва лошото качество на звука и не е нужно осигуряването на специално помещение за водене на деловите преговори. 

Универсалност на използването, комфорт и стил са отличителните признаци на Jabra EVOLVE 80 Duo USB, които предлагат различни начини за по-удобно закрепване на микрофона спрямо изискванията на потребителя. Много е важно ползвателят да се чувства комфортно дори в случай, че му се наложи да носи слушалките в продължение на целия работен ден. EVOLVE 80 осигуряват висока производителност на труда и позволяват да организирате работата си в офиса по възможно най-добрия и икономичен начин.

Jabra Evolve представляват професионален модел безжични слушалки, разработени за повишаване на концентрацията и качеството на общуване между партньорите. Иновационната технология за поглъщане на шума ви позволява да работите спокойно в шумния открит офис, като ефективно създава “област на концентрация” около васи ви помага успешно да се съсредоточите над работата си. 

Наушниците на офис слушалките Jabra EVOLVE 80 Duo USB изглеждат стилно, удобни са за носене и осигуряват отлична изолация от окръжаващия ви офисен шум. Зоната на концентрация се допълва от индикатор на заетостта, който показва на колегата ви, че в момента разговаряте по телефона и той не трябва да ви прекъсва. 

Коментар: