Да бъдеш стриймър  означава да се свързваш с аудиторията си чрез собствената си уникална гледна точка. Независимо дали споделяте теории за игри, или разказвате остроумни коментари, с вашия глас може да предизвикате въл" /> Да бъдеш стриймър  означава да се свързваш с аудиторията си чрез собствената си уникална гледна точка. Независимо дали споделяте теории за игри, или разказвате остроумни коментари, с вашия глас може да предизвикате въл" />
+359 2 411 02 10 София, Младост 2, бл. 260 Работно време (понеделник - петък) 9:00ч. - 18:00ч. sales@slushalki.net

Микрофон Razer Seirēn Elite

Микрофон Razer Seirēn Elite
Да бъдеш стриймър  означава да се свързваш с аудиторията си чрез собствената си уникална гледна точка. Независимо дали споделяте теории за игри, или разказвате остроумни коментари, с вашия глас може да предизвикате въл" />

Да бъдеш стриймър  означава да се свързваш с аудиторията си чрез собствената си уникална гледна точка. Независимо дали споделяте теории за игри, или разказвате остроумни коментари, с вашия глас може да предизвикате вълнение и да заинтригувате своите последователи.

Преминете на следващото ниво с Razer Seirēn Elite и позволете на личността ви да заблести наистина. Razer непрекъснато търсят начини да подкрепят стрийминг общността и поради тази причина вече може да тествате своя микрофон директно в Streamlabs, безплатната платформа за стриймър. Използвайте я, за да персонализирате и разширите каналите си.

Микрофонът е изграден от единична динамична капсула, осигуряваща минимални електронни смущения, така че гласът ви да звучи по-богат, по-топъл и вярно по време на излъчването. Благодарение на вградения високо пропускащ филтър, който премахва нежеланите ниско честотни вибрации, като стъпки или шумолене на климатик, се взимат само най-чистите записващи сигнали. 

Когато действието в играта излиза извън контрол, лесно може  да изразите ентусиазма с виковете си. Когато това се случи, дигиталният/аналоговият ограничител спомага, за да се предотврати изкривяването на звука и отрязването на гласа, така че винаги да звучите ясно и отчетливо с помощта на Razer Seirēn.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Защита от СПАМ
  • Цена: 459,00 лв.
  • Дан. основа: 382,50 лв.
  • Цена в наградни точки: 45900