Впечатли своята аудитория с Razer Seirēn Emote – първият USB микрофон за PC в света, който изразява вашите емоции чрез емотиконки, за да комуникирате с хората. Направ" /> Впечатли своята аудитория с Razer Seirēn Emote – първият USB микрофон за PC в света, който изразява вашите емоции чрез емотиконки, за да комуникирате с хората. Направ" />
+359 2 411 02 10 София, Младост 2, бл. 260 Работно време (понеделник - петък) 9:00ч. - 18:00ч. sales@slushalki.net

Микрофон Razer Seirēn Emote

-10% Микрофон Razer Seirēn Emote
Впечатли своята аудитория с Razer Seirēn Emote – първият USB микрофон за PC в света, който изразява вашите емоции чрез емотиконки, за да комуникирате с хората. Направ" />

Впечатли своята аудитория с Razer Seirēn Emote – първият USB микрофон за PC в света, който изразява вашите емоции чрез емотиконки, за да комуникирате с хората. Направете вашите стриймове още по-интересни и вълнуващи и гарантирано ще ги спечелите като фенове.

Персонализирайте микрофона с помощта на Streamer Companion App, който ви позволява да избирате кога и какво да се показва като емотикони, които идеално пасват на вашия стил.

Razer Seirēn Emote има 8-битов LED дисплей с Emote Engine, който го отличава от другите микрофони. Той може да възпроизвежда над 100 анимирани и статични емотикони.

Razer Seirēn Emote е създаден да предава кристално ясен звук за стриймнг. Той улавя звуците чрез hypercardioid pickup pattern, който предава всеки нюанс на вашия глас, елиминиращ излишния фонов шум, развалящ качеството на вашият стрийм.

Когато нещата станат вълнуващи, може да се получат случайни удари и разтърсвания на микрофона. Когато това се случи, вграденото устройство против удар потиска вибрациите, и предпазва от звукови аномалии.

Razer Seirēn Emote има гъвкава стойка, която се удължава. Благодарение на нея можете да нагласяте височината и наклона на микрофона, за да намерите идеалната позиция за вас.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Защита от СПАМ
Офертата от седмична акция изтича след:
  • Цена: 369,00 лв.
  • 332,10 лв.
  • Дан. основа: 276,75 лв.
  • Цена в наградни точки: 36900