Меню
Количка

Слушалки FiiO JH3 - 1DD+2BA Троен хибриден драйвер

Безплатна доставка
Слушалки FiiO JH3 - 1DD+2BA Троен хибриден драйвер
140,00 лв.
Дан. основа: 116,67 лв.
Спецификация
Горна честотна х-ка 31000-50000 Hz
Долна честотна х-ка 11-18 Hz
Импеданс 27-36 Ohm
Свързване 3,5 mm Жак
Чувствителност 103-110 dB

Изключително големи: 1 динамичен драйвер, 2 BA драйвера дизайн. JH3 е проектиран да бъде изключително ефективен с най-съвременни инженерни решения и доказано отличен звук на динамичен драйвер с прецизност. Енергични силни баси - Голям 13,6-милиметров басов динамичен драйвер.

Заимствайки технология от някои водещи продукти, JH3 разполага с басов динамичен драйвер, който е със същия размер като този на водещ динамичен драйвер на IEM. Новоразработената магнитна структура позволява магнитният поток да се увеличи със значителните 20 %, което води до пищни, пълни средни честоти и мощни динамични баси.

Наравно с най-добрите - Флагмански високочестотни драйвери BA: Педантично проектираната вътрешна структура на JH3 включва 2 изключително персонализирани BA драйвера. Тези BA драйвери са разположени по-близо до отвора на звуковата тръба, за да се намали загубата на високи честоти. Като цяло, благодарение на конструкцията си, 2-те BA драйвера на JH3 не само звучат прозрачно, но и работят перфектно с динамичния басов драйвер за цялостен звук, без разкъсани високи и средни честоти.

Дизайнът на новия JH3 е вдъхновен от силуета на щорите на SCHOTTIS на фона на слънцето. За да се постигне този зашеметяващ външен вид на JH3, важен фактор е изборът на алуминиева сплав като конструктивен материал. Тази алуминиева сплав се оформя внимателно с 5-осна машина с ЦПУ, внимателно се полира на ръка и преминава през много други производствени процеси, използвани при продукти от висок клас, за да придобие безупречно огледално покритие, като всяка "ивица" на светлината и сянката е ясно показана. Накрая върху повърхността на JH3 се нанася и PVD покритие, което не само увеличава твърдостта на IEM, но и позволява на огледалното покритие и ивици да блестят още повече и да издържат по-дълго на износване.

Патентованата балансирана система за освобождаване на налягането има множество предимства. За качеството на звука балансирането на въздушното налягане вътре и извън JH3 намалява изкривяването и позволява по-чисти баси благодарение на това, че позволява на говорителя да се движи според нуждите. За комфорта балансираната система за освобождаване на налягането елиминира натиска върху тъпанчето, което ви позволява да слушате по-дълго без дискомфорт.

0,78 мм 2-пинови конектори - за широка съвместимост с безжични решения
Всеки детайл на JH3 е внимателно обмислен. Използването от JH3 на 0,78-милиметрови 2-пинови конектори осигурява съвместимост с голямо разнообразие от кабели, включително такива, които позволяват удобни безжични Bluetooth връзки, като UTWS3.
JH3 е внимателно проектиран за персонализирано прилягане, подобно на IEM, в универсална опаковка. Получавате перфектно прилягане около ухото си всеки път, когато го поставяте.
Включеният монокристален меден кабел съдържа 4 нишки с общо 120 проводника, като всеки от тях е самостоятелно изолиран, за да се предотвратят смущения. От страната на устройството за уши са използвани Г-образни съединители, за да прилягат по-добре към извивката на човешкото ухо за по-голям комфорт и в крайна сметка за по-голямо удоволствие от музиката.
JH3 е сертифициран от JAS (Japan Audio Society) и CEA (Consumer Electronics Association) като наистина способен да работи с Hi-Res Audio в знак на признание за способността му да ви предоставя точен, висококачествен звук, както е замислен от изпълнителя.
Удобство при носене - лява "синя" и дясна "червена" маркировка
Удобната лява "синя" и дясна "червена" маркировка ви позволява бързо да определите как да носите своите IEMs, което улеснява започването на музикалното ви пътешествие.

Характеристики:

 • Съединител за слушалки: вдлъбнат 0,78 мм двупинов кабел, който може да се сваля
 • Аудио щепсел: висококачествен 3,5-милиметров меден с позлатено покритие
 •  Диаметър на звуковата тръба: 5,5 мм
 • Драйвери: 1 x динамичен, 2 x с балансирана арматура
 • Честотна характеристика: 10 - 40 000 Hz
 • Чувствителност:106dB/mW @ 1kHz
 • Импеданс: 28 Ohm (@1kHz)
 • Максимална входна мощност: 100mW
 • Кабел: 4 нишки с общо 120 безкислородни медни проводника всяка
 • Дължина на кабела: 120 см
 • Тегло (без кабел): 6 г

Гаранция: 24 месеца

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ