+359 2 411 02 10 София, Младост 2, бл. 260 Работно време (понеделник - петък) 9:00ч. - 18:00ч. sales@slushalki.net

Безжичен комплект за офиса Energy 3 Silent

Нов ДОСТАВКА 10 ДНИ Безжичен комплект за офиса Energy 3 Silent

Energy 3 Silent е офис комплект, които включва безжична клавиатура и мишка с пад.

Безжична клавиатура и мишка с вградена батерия, за да забравите за батериите и да се съсредоточите върху важните неща. Зареждайте ги дори докато работите, благодарение на кабела USB Type-C. Без прекъсвания!

Plug-and-play RF безжична връзка чрез USB приемник с обхват до 10 метра. Този пакет от безжични мишка и клавиатура може да се използва без необходимост от предварително конфигуриране. Просто свържете устройствата към компютъра си и започнете работа.

Мембраната и корпусът на офисния безжичен комплект 3 Silents са проектирани така, че да издържат на течности и пръски. Няма нужда да се притеснявате, ако разлеете питието си, докато работите. Не позволявайте на нищо да ви попречи да се концентрирате!

  • Плоските клавиши и безшумните превключватели осигуряват тиха работа за вас и околните.
  • Plug-and-play RF безжична връзка чрез включения в комплекта USB приемник, включете го към компютъра си и той е готов за работа без необходимост от настройка.
  • Забравете за подмяната на батериите благодарение на вътрешната батерия, която може да се зарежда с помощта на USB-C кабела, докато продължавате да използвате мишката или клавиатурата.
  • Мембраната и корпусът, устойчиви на пръски, не позволяват преминаването на течности в случай на разливане, което означава, че вече няма да има нещастни случаи.
  • Елегантно проектираните, но издръжливи плоски клавиши ви позволяват да пишете по-удобно и по-дълго време.

  Гаранция: 24 месеца

  Напишете отзив

  Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
      Лош           Добър

  Защита от СПАМ
  • Цена: 89,00 лв.
  • Дан. основа: 74,17 лв.
  • Цена в наградни точки: 8900