+359 2 411 02 10 София, Младост 2, бл. 260 Работно време (понеделник - петък) 9:00ч. - 18:00ч. sales@slushalki.net

ЗА НАС

Ние сме интернет магазин за слушалки и комуникационни решения. Ще откриете компютърни слушалки, геймърски слушалки, HI-FI, студийни и DJ слушалки, bluetooth хендсфрита, професионални слушалки, контакт център слушалки, офис телефони, конферентни телефони и устройства, и други джаджи и аксесоари. 


Стремим да предлагаме най-широкатата гама от слушалки и гласови продукти, като същевременно поддържаме 100% удовлетвореност на клиента!


Ние правим купуването лесно за нашите клиенти. Ако не можете да намерите продукт на нашия сайт, запитайте ни, нека го открием за Вас на фантастична цена.

Обслужването на Клиентите е нашият Номер Едно Приоритет. Клиентът трябва да бъде винаги доволен. 

Ето защо ние предлагаме най-добрите комуникационни решения, професионални слушалки и конферентни решения на пазара, бързи срокове на доставка и експертна техническа помощ.

Ние търсим дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти и ще поддържаме тези взаимоотношения с отлични цени, гъвкавост и услуги.


Предлагаме специализиран ремонт на слушалки, офис телефони и централи от всякаква сложност:

> Безплатна диагностика при последващ ремонт

> 3 месеца гаранция върху ремонта на слушалката и резервните части 

> Намаления за постоянни и клиенти на едро 

> Доставка с куриер из цяла България 

Често проблемите не изискват намеса на сервизни специалисти. Пишете ни за Вашия проблем и ще се опитаме да ви съдействаме.


Поддържаме пълно портфолио от контакт център и USB комуникационни слушалки, офис безжични слушалки и конферентни телефони, включително и повечето аксесоари.

Можете да заявите безплатен тест, демо и информация за слушалки или конферентни устройства.

Надеждността, гъвкавостта и производителността на нашата видео-конферентна услуга под наем, ще засили сътрудничеството и представянето на всяка организация.