Jabra Noise Guide Set

С ПОРЪЧКА Jabra Noise Guide Set

Jabra Noise Guide Set

Отворените офиси стават все по-популярни, защото подобряват работата в екип и комуникацията между колегите. За съжаление, отворените офиси също са склонни да бъдат по-шумни от другите работни помещения. До 35% от служителите казват, че са притеснявани от околните, които говорят наблизо. Jabra Noise Guide е портативно устройство, което следи нивата на шума и прави хората по-информирани за въздействието на шума върху тяхната работа. Можете да го използвате, за да идентифицирате особено шумни области и да насърчите работниците да намалят шума в офиса.

Получете незабавна визуална обратна връзка, когато нивата на шума надхвърлят зададената граница. Технологията за незабавна обратна връзка ще индикира в червено, жълто или зелено, когато нивото на шума е в норма. Това насърчава всички да намалят шума, създавайки по-добра работна среда.

Измерва и записва дневните нива на шума за период до три месеца. Това може да помогне за идентифицирането и проследяването на проблемни области в офиса. Изтеглете данни за шума в офиса на компютър или USB флаш драйв и го анализирайте, като използвате специален софтуер SoundEar®3.

Можете да персонализирате допустимите нива на шумене - в зависимост от това дали сте в тих офис или по-шумен.


В комплекта: Jabra Noise Guide и стойка равна повърхност.


Гаранционен срок: 24 месецаНапишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всички стоки над 50,00 лв.

  • Преглеждания: 192
  • Марка JABRA
  • Модел 14207-41
  • Наличност С ПОРЪЧКА
  • 1 524,00 лв.
  • Дан. основа: 1 270,00 лв.

Телефон:

02 411 02 10