+359 2 411 02 10 София, Младост 2, бл. 260 Работно време (понеделник - петък) 9:00ч. - 18:00ч. sales@slushalki.net

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ


Имате право, да се откажете от получената стока в срок от тридесет дни от датата на получаване на стоката, без да дължите обезщетение или неустойка. В този случай ще Ви възстановим заплатените суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката.


Моля, имайте предвид, че за да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия. При връщане на закупена стока по ваше желание, транспортните разходи са за ваша сметка и не се възстановяват.


ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, можете да го върнете за сметка на магазина и ние ще изпратим друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за наша сметка.

     * Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, незабавно се свържете с нас на посочения телефон или откажете да приемете стоката. Когато куриерът вече си е тръгнал, рекламацията и застраховката няма да бъдат уважени. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковката и. В случай, че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията се счита за недействителна.