+359 2 411 02 10 София, Младост 2, бл. 260 Работно време (понеделник - петък) 9:00ч. - 18:00ч. sales@slushalki.net

Skullcandy – новите модели иновативни напълно безжични слушалки

Статия от: Plamen Zhekov 21.04.2022 0 Коментар(и)

В началото на годината, от Skullcandy анонсираха своите нови модели напълно безжични слушалки, разполагащи с интелигентната технология за гласовото управление със свободни ръце Skull-iQ Smart Feature.

Технологията е изключително удобна за активните хора и позволява да управлявате напълно своите слушалки, само с гласа си. Кои са основните й предимства?

  • Управлявате напълно своя плейлист, сила на звука, както и обажданията.
  • Можете да използвате едната слушалка, като дистанционно, което да стартира камерата на телефона Ви, за да направите снимка.
  • Чрез функцията Stay Aware Mode можете да засилите околните звуци, когато се налага да се повишат наблюдателността и безопасността.
  • Можете да споделяте аудио с приятел в реално време.
  • Автоматично добавяне на нови функционалности, когато са налични, след ъпдейт на софтуера.

Друга интелигентна функция, с която разполагат новите модели Skullcandy е технологията за намиране Tile, чрез която можете да намерите своите слушалки. Бързате да излезете, а не сте сигурни къде сте оставили слушалките си? Няма проблем! Само включете функцията и приближавайки се на 10 метра от тях, те ще започнат да издават звуци, за да ги откриете по-лесно.

Новите модели на компанията са три – Push Active, Grind и Grind Fuel. И трите предлагат първокачествено аудио, съчетано с най-новите технологии. Сертифицирани са с клас IP55* срещу прах, пръски и вода – за да бъдат навсякъде с Вас! Grind и Grind Fuel разполагат с 40 часа време за работа – 9 в слушалките и 31 в кутийката. А моделът Push Active  с цели 44 – 10 в слушалките + 34 в кутийката. Push Active се предлага и в три цвята за свежо настроение.

И трите модела са иновативни, компактни, удобни и достъпни. Ще отговорят и на най-големите Ви аудио изисквания. Поръчайте ги сега от нашия онлайн магазин – Slushalki.net на топ цена!

Етикети: Skullcandy

Коментар: