+359 2 411 02 10 София, Младост 2, бл. 260 Работно време (понеделник - петък) 9:00ч. - 18:00ч. sales@slushalki.net

Иновативните Sony Link Buds са тук!

Статия от: Plamen Zhekov 18.02.2022 0 Коментар(и)

Гигантът в производството на аудио техника – Sony, анонсира своите нови наистина безжични слушалки - Link Buds. Продуктът е с иновативен, отворен дизайн, който впечатли потребителите по света.

 

 

„Open ring” дизайнът на слушалките е наистина впечатляващ и различен от всичко, което сме свикнали да виждаме. Леки и удобни, слушалките пасват идеално на всяко ухо. Създадени са за активни хора, които обичат да слушат целодневно музика, без това да им пречи на връзката с околния свят. Новоразработеният говорител тип пръстен с отворен център позволява да чувате еднакво добре както любимата си музика, така и звуците около Вас.

Моделът предлага висококачествено аудио с автентичен натурален звук, а с внедрената технология за иновативно разпознаване на гласа, събеседникът Ви ще чува кристално ясно само Вашия глас, без никакви смущения от заобикалящата среда.

Тъй като самите тапи нямат контролери за натискане, от Sony залагат на функцията за докосване с широк обхват (Wide Area Tap), която позволява чрез двукратни или трикратни докосвания пред някое от ушите, да се контролира възпроизвеждането на музика. Link Buds разполагат и с функцията Adaptive Volume Control, която интелигентно и автоматично регулира силата на звука, според шума от заобикалящата среда, за да се наслаждавате оптимално на любимото аудио.

Сред най-страхотните нови функции, можем спокойно да посочим Speak-to-Chat! Тя разпознава Вашия глас и спира автоматично музиката, когато започнете разговор. Възобновява се автоматично 15 секунди, след като приключите разговора или според Вашите зададени предпочитания. Функцията може да бъде персонализирана или изключена.

Свържете ги с Google Assistant или Siri, за да изпълнявате задачите си в движение, а с високата степен на водоустойчивост IPX4, дори и лек дъжд не може да Ви спре!

Link Buds пристигат в два страхотни цвята, налични за поръчка на нашия онлайн магазин – Slushalki.net. Повече информация, относно техническите параметри на продукта, може да намерите тук.

Етикети: Sony Link Buds TWS

Коментар: