+359 2 411 02 10 София, Младост 2, бл. 260 Работно време (понеделник - петък) 08:30 - 17:30. sales@slushalki.net

Новите Jabra Elite 7 Pro - по-иновативни и завладяващи от всякога

Статия от: Plamen Zhekov 04.02.2022 0 Коментар(и)

В началото на годината, гигантът на пазара на комуникационни решения – Jabra, анонсираха своя нов продукт – иновативните безжични тапи Jabra Elite 7 Pro, създадени за динамично ежедневие и хибридна работна среда. Компактни, но изключително мощни, изработени с първокласни материали, тези тапи не остават незабелязани.

Моделът пристига с емблематичното за компанията безкомпромисно качество на звука, иновативен дизайн в три цвята и безкрайни възможности за персонализиране на потребителското изживяване, посредством Jabra Sound+. Благодарение на анатомичното шумоизолиращото прилягане на слушалките в комбинация с регулируемото шумопотискане(ANC), заобикалящата среда не е фактор при провеждане на разговори или слушане на музика. Нейният шум просто не съществува!

 

 

Какво е новото?

Jabra Elite 7 Pro са проектирани с последно поколение технологии за постигане на ново ниво премиум качество на разговорите в движение. Моделът разполага с четири мощни микрофона с усъвършенстван Voice Pick Up (VPU) сензор и иновативната технология Jabra MultiSensor Voice™. VPU сензорите се активират автоматично, когато е ветровито и използват технология за костна проводимост, за да изолират всеки шум, предавайки гласа като вибрации в челюстната кост. Тази иновативна технология е нов връх в потребителското аудио изживяване и хибридната бизнес комуникация.

Jabra Elite 7 Pro обещават 8 часа непрекъсната производителност, посредством усъвършенстваната батерия, а чрез зареждащия калъф - цели 30!

Максимален комфорт. Моделът пристига с усъвършенствани наушници в три размера и нов дизайн на EarGel™, за да прилегне анатомично на всяко ухо. Шумопотискането, което се постига е достатъчно, за да се забрави за околния свят, дори и без да е включен бутонът за ANC. Проектирани са и честотно зависими вентилационни отвори, които да освобождават напрежението, гарантирайки максимален, целодневен комфорт. Могат да се използват както двете слушалки едновременно, така и само едната от тях, а бутоните за контрол на самите тапи остават най-добрите на пазара – големи и лесни за натискане.

Jabra Elite 7 Pro могат да се свържат с гласов асистент, както и с две устройства едновременно, за да бъде всяка една задача в забързаното ежедневие изпълнена максимално бързо.

Очаквайте скоро! Jabra Elite 7 Pro ще бъдат налични за поръчка в онлайн магазина на Slushalki.net!

Коментар: