+359 2 411 02 10 София, Младост 2, бл. 260 Работно време (понеделник - петък) 9:00ч. - 18:00ч. sales@slushalki.net

Как да изберем конферентен спийкър?

Статия от: Plamen Zhekov 12.11.2021 0 Коментар(и)

В последните години, конферентните спийкъри добиват все по-голяма популярност на пазара на комуникационни устройства. Те се превръщат в неизменна част от всеки бизнес разговор, като предоставят удобството на кристалния звук на всяко място. Изолирайки страничния шум, посредством специални микрофони и аудио технологии, осигуряват безпроблемна връзка с перфектна чуваемост на всички страни в разговора.

При избора на конферентни спийкъри, водещи са няколко основни фактора:

  • Големината: за предпочитане са компактните модели, които са лесно преносими и не заемат голямо място. Те са удобни за носене и могат да се използват навсякъде.
  • Свързаност: конферентните спийкъри могат да се свързват безжично или чрез кабел към различни устройства – мобилни телефони, лаптопи. Това дава на потребителите много възможности за използването им, според индивидуалните предпочитания и нужди.
  • Издръжливост на батерията: безжичните конферентни спийкъри работят чрез батерии, а жичните чрез кабел, най-често се свързват с USB или 3,5 мм порт. В зависимост от това колко често и продължително ги използвате, можете да изберете модел с различна издръжливост на батерията или жичен.
  • Технически характеристики и допълнителни екстри: на пазара има голямо разнообразие от модели с различни характеристики. В зависимост от това дали ще се използват в малки или големи помещения, се предлагат модели с различен обхват на микрофона. Някои модели поддържат гласови команди, чрез свързване с гласови асистенти, което осигурява допълнително удобство за осъществяване на групови разговори бързо и лесно, без натискане на копчета.

Компактен и бюджетен вариант, с безкомпромисно качество е Konftel EGO.

Предназначен е за малки зали до 6 човека и разполага с ясен  LCD екран, който улеснява виждането на функциите и ви дава пълен, и безпроблемен контрол върху вашите разговори. Свързва се посредством USB порт или Bluetooth v4.0., а мощната батерия ще Ви осигури до 15 часа разговори. Разполага и с 3.5 мм жак за свързване на допълнителни слушалки. Konftel EGO е снабден с OmniSound технология, която осигурява кристален звук на разговорите.

Лек и преносим Konftel EGO е перфектното решение за хора, които са постоянно на път или за малки заседателни зали. Повече подробности за техническите спецификации на продукта, може да намерите тук.

Коментар: