+359 2 411 02 10 София, Младост 2, бл. 260 Работно време (понеделник - петък) 9:00ч. - 18:00ч. sales@slushalki.net

Muse – френската марка, предлагаща аудио забавление за цялото семейство

Статия от: Plamen Zhekov 24.09.2021 0 Коментар(и)

Когато стане въпрос за семейни забавления, има една марка, която предлага аудио решения за всяка възраст и вкус. Техните продукти умело съчетават дизайни от миналото със съвременните технологични изисквания. Качественият аудио звук е представен по един интересен, различен и достъпен начин. 

За най-малките, Muse предлагат: детски слушалки, детски радиа, радиочасовници, Bluetooth караоке колони, както и CD радио плейъри. Отговарящи на всички изисквания за детска безопасност, продуктите им са изключително търсени и предпочитани и заради интересния дизайн.

Аудио системите на компанията превръщат всяко едно помещение в парти зона с изключителен звук, а в комбинация с безжичните им колонки и Tower колони, няма място, което да не може да бъде професионално озвучено.

Радио часовниците на Muse са с елегантен дизайн, който се вписва във всяко помещение. Различните функции на моделите предоставят възможности за свързване към различни устройства, а двойната аларма гарантира лесно и сигурно събуждане. С тях, денят започва с музика и настроение.

Друго направление, в което компанията твори, са грамофоните – поглед към миналото с аудио характеристиките на настоящето. Тези  продукти пренасят всички в една друга епоха и внасят стил и уют във всеки дом. Повечето модели са снабдени с MP3 плейър, CD плейър, FM радио,  USB порт, както и жак за слушалки. Това ги превръща в универсален аудио продукт, съчетаващ в себе си изтънченост и практичност.

Уникалните продукти на Muse може да намерите на нашия онлайн магазин – Slushalki.net. А ако имате затруднения в избора – консултантите ни с радост ще Ви помогнат да внесете хармония и аудио забавление в дома си!

Коментар: