+359 2 411 02 10 София, Младост 2, бл. 260 Работно време (понеделник - петък) 9:00ч. - 18:00ч. sales@slushalki.net

Лятото си отива, но музиката – не

Статия от: Plamen Zhekov 17.09.2021 0 Коментар(и)

Въпреки, че летните дни са към своя край, музиката на открито все още има място в нашето ежедневие. А най-лесният и удобен начин да се забавляваме на открито или закрито са мобилните колонки. Със своите компактни размери, те буквално се събират в джоба.

Могат да се свържат към телефон, компютър, лаптоп или таблет безжично или с кабел, а повечето модели са снабдени и с FM радио. Ако трябва да се покрие по-голяма площ, може да свържете няколко колонки, които да свирят в синхрон любимата Ви музика, но същевременно да бъдат дискретни, без пречещи кабели и лесни за пренасяне.

Въпреки компактните си размери, мобилните колонки осигуряват същото качество и кристален звук, както и големите.

Някои модели разполагат с конструкция, устойчива на вода и прах, която ги прави подходящи за използване буквално на всяко място – на плаж или басейн, на планина. С тях можете да си осигурите качествено забавление навсякъде, а производителите са се погрижили да можем да ги намерим във всякакви форми и цветове, които да задоволят всеки вкус.

На пазара има много модели. Изборът зависи изцяло от личните ни предпочитания и това, къде ще използваме колонката най-често. Според това, може да се избира между различни начини на свързаност, издръжливост на батерията, време за зареждане, дизайн и други характеристики.

Ако имате някакви колебания в изборът на подходящ модел за Вас, свържете се с консултантите на Slushalki.net, за да намерите най-доброто решение.

Коментар: