+359 2 411 02 10 София, Младост 2, бл. 260 Работно време (понеделник - петък) 08:30 - 17:30. sales@slushalki.net

Най-издръжливите слушалки в Света!

Статия от: Plamen Zhekov 27.10.2023 0 Коментар(и)

Представяме ти най-издръжливите слушалки в Света! Представяме ти Jabra ELITE 8 Active!

Екслодиращата мощ на най-иновативния модел безжични слушалки Jabra - ELITE 8 Active, е скрита в толкова красив и елегантен дизайн. От производителя обявяват модела за най-издръжливите тапи на прах, пот и вода в Света!

 

 

Най-вероятно често срещаш израза IP рейтинг, когато става въпрос за различна техника, но знаеш ли какво всъщност означава? IP рейтингът се състои от две цифри, като всяка цифра представлява различен аспект на защитата. Първата цифра показва степента на защита от навлизане на прах и частици в устройството. Тази цифра използва скалата от 0 до 6, като 0 означава никаква защита, а 6 – най-висока защита. Втората цифра показва степента на защита срещу течности и варира от 0 (няма защита) до 9 (пълна защита срещу високо налягане и висока температура на вода). IP68 рейтинг означава, че устройството е напълно защитено срещу прах и може да бъде потопено във вода при високо налягане и висока температура, като продължава да функционира. Точно такъв е и рейтингът на Jabra ELITE 8 Active!

Производителят е тествал слушалките в изключително екстремни условия, използвайки дори тестове от военен клас 2, за да се увери, че тези слушалки ще бъдат до потребителя при всяко негово приключение. А благодарение на революционната технология Jabra ShakeGrip™, тапите ще останат плътно прилепнали в ушите дори и при най-интензивните движения.

Моделът използва мощно адаптивно хибридно активно шумопотискане (1,6 пъти по-силно ANC в сравнение със стандартното ANC на Jabra), което автоматично се адаптира към средата, в която се намираш, за да ти осигури персонализирано и уникално аудио изживяване и кристално – ясни разговори. Заобикалящата среда просто не е фактор, когато искаш да чуеш важните неща. А с пространствения звук, осигурен от Dolby Audio, звукът от слушалките е изключително реалистичен и поглъщащ.

 

 

Любимата ти музика ще бъде навсякъде с теб, когато разполагаш с цели 8 часа непрекъснато възпроизвеждане и още 24 в зареждащия калъф, а ако нямаш място за телефона в себе си, може да свържеш тапите директно със своя смарт часовник.

Създадени да бъдат наистина издръжливи - Jabra ELITE 8 Active са създадени за активни хора, които не признават ограниченията.

Моделът пристига при теб с калъф за зареждане, 3 комплекта наушници EarGels™, както и кабел за зареждане от USB-C към USB-A. Можеш да го поръчаш още сега от Slushalki.net тук.

 

 

Коментар: