+359 2 411 02 10 София, Младост 2, бл. 260 Работно време (понеделник - петък) 08:30 - 17:30. sales@slushalki.net

Едни от най-добрите бюджетни стерео слушалки на пазара

Статия от: Plamen Zhekov 06.03.2023 0 Коментар(и)

Когато става въпрос за техника, разбира се, цената е от голямо значение за качеството на продуктите. Същото важи с пълна сила и за стерео слушалките. Има случаи обаче, когато ниската цена далеч не означава компромис с качеството. В следващите редове ще Ви представим нашата класация на топ пет модела стерео слушалки, които предлагат страхотно качество, като някои от тях могат да бъдат закупени за под 50 лева.

  1. Безжични слушалки Tellur PULSE.

Моделът е с олекотена конструкция и меки, кожени наушници, гарантиращи удобство и целодневен комфорт. Има вграден микрофон и се свързва бързо и лесно с Bluetooth устройства. Tellur PULSE предоставят мощен и балансиран звук и са чудесен бюджетен вариант за разговори, слушане на музика и гледане на филми.

 

 

Моделът може да поръчате тук.

 

 

      2. Безжични слушалки Muse M-276.

Моделите на френската марка Muse са известни с много добро качество в бюджетен вариант. M-276 са безжични стерео слушалки с красив дизайн и меки, кожени наушници. Свързват се с Bluetooth v4.2 или включения в комплекта 3,5 mm аудио кабел. Разполагат с впечатляваща батерия, която издържа до цели 10 часа. Моделът е с вграден микрофон и контролер, който позволява лесно да се приемат или отхвърлят обаждания, както и да се регулира силата на възпроизвежданата музика от самата слушалка, без да се вади телефона.

 

 

Повече информация за модела може тук.

 

 

      3. Безжични слушалки Energy BT URBAN 2 Radio -  безспорно нашият бюджетен фаворит.

     Слушалките разполагат с Bluetooth технология, имат вградено FM радио, както и microSD MP3 плейър с капацитет от 64 GB. Моделът позволява да се насладите на любимата        си музика, без нужда от допълнително устройство. Батерията може да издържи до 10 часа възпроизвеждане на музика, която лесно може да бъде контролирана чрез           вградените     бутони.

 

 

URBAN 2 Radio са с меки, кожени наушници и и 80-градусова ротационна система на падовете за повече комфорт през целия ден.

 

 

4. Безжични слушалки Panasonic RB-HF420BE-K - Black – изчистени, леки и удобни!

 

 

Перфектният избор за пътуване. С въртящият се дизайн на меките наушници, моделът е компактен и лесен за пренасяне. Panasonic RB-HF420BE доставят мощен звук от 30-милиметровите драйвери с неодимов магнит. За до 50 часа непрекъснато възпроизвеждане на любимата музика, благодарение на висококапацитетната батерия! Моделът позволява активиране на гласовите асистенти Siri и Google Assistant, чрез вградения микрофон на слушалките за бързо и лесно управление на гласовите повиквания или аудио.

 

 

5. Hama FREEDOM Lit. Моделът позволява свързване както с Bluetooth v5.0 + EDR

така и с 3,5 мм аудио кабел за повече възможности.

 

Безжичните слушалки Hama FREEDOM Lit са със сгъваеми наушници за по-лесно съхранение и пренасяне, а подплатената регулируема лента за глава създава уникално усещане за комфорт. Разполагат с вградени микрофон и поддържат гласовите асистенти Siri и Google Assistant, както и MultiPoint технология за едновременно свързване на слушалките към две Bluetooth устройства.

Със сигурност и петте модела предлагат страхотно съотношение между цена и качество. Ако се чудите кой от тях да изберете – свържете се с наш консултант, за да получите професионален съвет, отговарящ на Вашите индивидуални нужди. За други изгодни предложения, може да посетите нашия онлайн магазин – Slushalki.net.

Коментар: