+359 2 411 02 10 София, Младост 2, бл. 260 Работно време (понеделник - петък) 08:30 - 17:30. sales@slushalki.net

Slushalki.net раздава страхотни награди на почитателите на хубавата музика!

Статия от: Plamen Zhekov 20.10.2022 0 Коментар(и)

Чу ли вече новината? Радио FM+ навърши цели 30 години, през които радва почитателите на хубавата музика и ги зарежда с хубаво настроение. По този повод, от 20.10 до 16.11 техният специален микробус Фолксваген Каравел ще обикаля градовете София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Русе и Стара Загора, за да раздава супер награди!

Как можеш да участваш? Ако видиш някъде буса, трябва да го снимаш и да изпратиш снимката, заедно с име и телефон за връзка на 30@fmplus.net.

 

/кредит снимка: Радио FM+/

 

Разбира се, като един от най-дългогодишните онлайн магазини за аудио техника и джаджи, нямаше как да не се включим и ние от Slushalki.net в тази инициатива, посветена на техния празник. По случай рождения им ден, с радост решихме да раздадем на верните им слушатели страхотни награди, които да им помогнат да се насладят на качествената музика, беаз значение къде се намират! През целия период на кампанията ще раздаваме като дневни награди безжични Bluetooth колонки, а всяка седмица по един късметлия ще печели Bluetooth грамофон "MUSE" - Vintage Collection, съвместим с лаптоп, таблет или смарт телефон.

 

/снимката е илюстративна и показва една от възможните награди/

 

Пълните условия на кампанията може да прочетеш тук. Успех!

Коментар: