+359 2 411 02 10 София, Младост 2, бл. 260 Работно време (понеделник - петък) 08:30 - 17:30. sales@slushalki.net

Най-новото предложение от Skullcandy - JIB True 2 Wireless

Статия от: Plamen Zhekov 07.07.2022 0 Коментар(и)

От Skullcandy зарадваха потребителите, като пуснаха на пазара второ поколение изцяло безжични слушалки JIB True 2 Wireless. Те са леки и дискретни, проектирани за целодневен комфорт. Моделът е с много подобрения, спрямо предшественика си JIB True.

 

 

Какви са основните предимства на JIB True 2 Wireless?

За да бъде любимата ти музика винаги с теб, от производителя са проектирали слушалките с цели 33 часа живот на батерията, преди да имат нужда да бъдат поставени в кутията за зареждане. Няма нужда да се безпокоиш, че ще те изоставят в най-неподходящия момент.

А за да не се притесняваш от загуба, всяка една от двете слушалки разполага с иновативната технология за намиране Tile. Ако някоя от тях изчезне от погледа ти, може да използваш специалното мобилно приложение, за да я накараш да звъни и да я откриеш лесно.

Едно от най-големите предимства на модела е възможността да оставиш телефона си в чантата или джоба, за да усетиш истински безжичното изживяване. Всички необходими кобтроли се намират на самите слушалки, а ако имаш нужда от допълнително съдействие, можеш бързо и лесно да активираш своя гласов асистент.

От производителя за помислили и за активните потребители, които не се притесняват от няколко капки дъжд. JIB True 2 Wireless са с IPX4 степен на водоустойчивост, за да бъдат винаги с теб!

Моделът е наличен и те очаква на Slushalki.net! Подари си дълго и истински безжично аудио изживяване!

Етикети: JIB True 2 Wireles Skullcandy

Коментар: