+359 2 411 02 10 София, Младост 2, бл. 260 Работно време (понеделник - петък) 08:30 - 17:30. sales@slushalki.net

Външните батерии – необходимост в топлите дни

Статия от: Plamen Zhekov 27.05.2022 0 Коментар(и)

Външните батерии отдавна се превърнаха в необходимост за активните хора, които обичат да прекарват времето си навън, без да губят връзка със света или работата си. Със затоплянето на времето, те са още по-актуални, тъй като предоставят възможност да използваме любимите си джаджи продължително време в среда, без достъп до електричество.

 

 

Как да изберем подходящ модел?

На първо място, трябва да помислим с кое от устройствата ни ще я използваме най-често – смартфон, таблет или лаптоп и да съобразим мощността, която ни е необходима. Колкото по-голям е капацитетът на батерията в mAh, толкова повече пъти ще може да зареди нашите устройства, преди да има нужда от зареждане самата тя.

Друг важен детайл е броят на портовете. Ако ще използвате батерията само за мобилния си телефон, то модел с един порт е напълно достатъчен. Но ако искате да можете да зареждате едновременно и лаптопа си или друго устройство, ще ви е необходим модел с повече от един порт.

Естествено, важен е и дизайнът. А на пазара се предлага голямо разнообразие от материали, размери и цветове. За предпочитане са моделите, изработени от огнеупорни материали, пред тези от пластмаса.

Много добро и елегантно решение е INTENSO PM5200 mAh.

 

 

Моделът е с елегантен дизайн, в няколко металически цвята, които да допълват визията на всеки модерен смартфон. Разполага с един USB изход и един microUSB вход за кабела за зареждане. С тегло само от 135 гр., този модел ще бъде Ваш верен спътник, без да създава излишно неудобство. Разполага със син дисплей, който индикира нивото на батерията.

А ако планирате да зареждате повече от едно устройство едновременно, можете да се доверите на външна батерия Tellur PBC202 - 20000mAh.

Tellur PBC202 20000 mAh има двоен USB изход, които може да зарежда две устройства едновременно. Освен това разполага с функции за безопасност, които ще предпазят устройствата Ви от късо съединение, презареждане, свръхразреждане, свръхток. Капацитетът на батерията е цели 20000mAh, събрани в елегантна опаковка. Моделът се предлага в черен цвят и разполага с LED индикатор за нивото на батерията.

Тези и други решения, отговарящи на Вашите индивидуални изисквания и нужди, можете да намерите на нашия онлайн магазин – Slushalki.net! Ако се затруднявате в избора, не се колебайте да се допитате до наш сътрудник.

Коментар: