+359 2 411 02 10 София, Младост 2, бл. 260 Работно време (понеделник - петък) 9:00ч. - 18:00ч. sales@slushalki.net

Гейминг културата и слушалките

Статия от: Plamen Zhekov 23.10.2021 0 Коментар(и)

Гейминг културата – движение, набиращо все по-голяма популярност в световен мащаб. До скоро видео игрите се смятаха основно за средство за забавление, отвличащо от реалността. С развитието на технологиите и все по-голямата достъпност на интернет в домашни условия, това бързо се промени. Към днешна дата, геймингът е нещо много по-мащабно  – електронен спорт, място за професионално развитие, място за реклама и продуктово позициониране, тясно свързано с онлайн търговията.

Стриймингът на видео игри набира все по-голяма популярност, като гейминг стриймър вече може да се счита за професия. През последните години, в България се провеждат и онлайн гейминг турнири, събиращи всички любители и професионалисти на едно място.

Един от най-важните елементи в гейминг културата са специалните слушалки. Какво ги прави различни?

  • На първо място е дизайнът – гейминг слушалките предполагат да бъдат използвани часове наред и те трябва да отговарят на условията за ергономичност, като осигурят максимален комфорт. Въпреки, че на външен вид изглеждат масивно, те са изработени от леки материали.
  • На второ място е обхватът на възпроизвежданите честоти. При производството на гейминг слушалки се набляга на средните и ниски честоти, като по този начин, играчът може да се потопи в играта и да се ориентира и по най-слабия шум.
  • Висококачествен микрофон, с функции за изолиране на човешкия глас.
  • Технологии за шумопотискане, осигуряващи максимална концентрация на играча.

Изборът на подходящи слушалки е една от първите стъпки за запознаване и навлизане в гейминг културата. Един от продуктите, заслужаващи специално внимание е Plantronics RIG 800HS (PS4 и PC).

Тези безжични геймърски слушалки могат да Ви осигурят до 24 часа перфектно аудио изживяване. Висококачествената безжична технология на този модел, ще Ви осигури кристален звук и чат, без забавяне на игрите. Въпреки масивната им визия, тези слушалки тежат едва 290 гр., което гарантира часове комфортна игра.

Този, както и други продукти за уникално гейминг изживяване, може да намерите на нашия онлайн магазин - Slushalki.net.

Етикети: гейминг

Коментар: