+359 2 411 02 10 София, Младост 2, бл. 260 Работно време (понеделник - петък) 9:00ч. - 18:00ч. sales@slushalki.net

Bluetooth Стерео Слушалки – усетете свободата около себе си

Статия от: Plamen Zhekov 08.10.2021 0 Коментар(и)

Потопете се в любимата си музика или провеждайте разговори с кристален звук, без досадните кабели и без да се съобразявате как се движите с Bluetooth Стерео Слушалки.

В наши дни, Bluetooth технологията се използва почти навсякъде. Устройствата с Bluetooth технология използват радиовълни с ниска мощност за безжично предаване, създавайки мрежа помежду си. Предавателят обикновено е под формата на малък чип, вграден в устройствата.

Как работят Bluetooth Стерео Слушалките?

За да работи системата, има нужда от поне две устройства - Bluetooth слушалки и предавател – телефон, компютър, лаптоп. Слушалките действат както като предавател, така и като приемник на безжичния сигнал.

Самият сигнал на Bluetooth е различен от подобни безжични сигнали, защото се състои от радиовълни, конфигурирани с помощта на сложен алгоритъм, за да се гарантира ясно приемане и предаване между слушалките и устройството, към което са свързани. Резултатът е чисти звуци, идващи в ухото ви,Ви и ясна реч, предавана през Вашия микрофон.

Bluetooth слушалките работят посредством батерия, но разполагат и с аудио жак за свързване при необходимост както и за зареждане на батерията.

 

Предимства на Bluetooth Стерео Слушалките:

  • Без пречещи кабели
  • Свободни ръце
  • Възможност за отдалечаване от свързаното устройство до 10м
  • Възможност за свързване към няколко устройства едновременно
  • Моделите от по-висок клас разполагат с различни технологии за потискане на страничния шум и филтриране на гласа, осигурявайки перфектно качество на звука

При избора е важно да обърнем внимание на: типа свързаност, мощност на батерията, обхват, допълнителни технологии, бюджет, дизайн и комфорт на слушалките при носене. Ако ще се използват целодневно е важно да бъдат ергономични и да не носят дискомфорт при носене.

За да направите най-добрия избор на подходящ модел, свържете се с консултантите на Slushalki.net, които с радост ще Ви съдействат.

Коментар: