Меню
Количка

Блог RSS Feed

27 Jun Какво още да очакваме от света на аудио технологиите през 2024г.?
0 140
Аудио технологиите продължават да напредват с бързи темпове, като всяка година на пазара излизат нови и вълнуващи продукти, които променят начина ни на слушане на музика, гледане на филми и дори взаимодействие с околната среда. През 2024 година индус..
27 Jun Представяме ти най-издръжливите слушалки в Света! Представяме ти Jabra ELITE 8 Active
0 141
Екслодиращата мощ на най-иновативния модел безжични слушалки Jabra - ELITE 8 Active, е скрита в толкова красив и елегантен дизайн. От производителя обявяват модела за най-издръжливите тапи на прах, пот и вода в Света! Най-вероятно често срещаш израз..
27 Jun Предимства и недостатъци на TWS слушалките
0 171
True Wireless Stereo слушалките са във вид на тапи, които се пъхат в ухото, като между тях няма никакъв кабел.  Захранват се посредством батерия, а микрофоните са вградени в корпуса им. Възможни са два различни начина на свързване на тапите към устро..
10 May Jabra Evolve2 65 Flex- гъвкавостта, която заслужавате
Plamen 0 423
  С Evolve2 65 Flex бъдещето се разгръща пред Вас, буквално! Това са най-компактните и гъвкави професионални слушалки с най-доброто активно шумопотискане в своя клас.С Evolve2 65 Flex бъдещето се разгръща пред Вас, буквално! Това са най-компактните ..
28 Apr Решения за STEM стаи
Plamen 0 353
Въпреки, че е използван още през 90-те години, методът STEM набира широка популярност последните няколко, като се прилага при обучения, семинари и в учебните заведения. Като доверен партньор на много бизнеси и институции, БИЙП БГ участва в оборудване..
10 Oct Знаете ли, че...може да заглушите микрофона на Вашата Jabra Evolve2 75 слушалка по няколко различни начина?
Plamen 0 410
Инженерите от Jabra са специалисти в това да проектират иновативни решения, свързани с удобството на потребителите. Едно от тези решения е скрито в професионалната Bluetooth слушалка Jabra Evolve2 75. Освен всичките й видими предимства, тя притежа..
03 Aug Как да получа достъп до специални оферти в Beep.bg?
Plamen 0 430
БИЙП БГ е българска компания, специализирана в предлагането на бизнес комуникационни решения. Потребителите, решили да ни се доверят, получават професионално обслужване, бърза и безплатна доставка. А за нашите корпоративни клиенти, предлагаме специал..
01 Jul Серията ADAPT от Epos – модели, проектирани да работят по твоя начин
Plamen 0 5715
Продуктите на гиганта в производството на телекомуникационни устройства – Epos отдавна впечатляват професионалистите по света със своeто качество и вложените иновативни технологии. А линията Adapt предоставя на потребителите персонализирано и динамич..
10 Jun Графичен таблет Wacom One 13 - в помощ на дигиталните творци
Plamen 0 433
Графичните таблети отдавна не са нещо непознато за дизайнерите и хората на изкуството. Те предоставят на потребителите възможности за дигитализация на техните творби и идеи. Използват се основно за рисуване, обработка на снимки, създаване на чертежи ..
13 May 5 чести грешки, които да избягваме, когато работим от вкъщи
Plamen 0 504
Хоум офисът се превърна в нещо естествено за много компании, които бяха принудени да преразгледат начина си на работа, но се наложи като тенденция, която може би ще затихне бавно, тъй като ползите и за двете страни са големи. Независимо обаче дали ра..
08 Apr Уеб камери Tellur - бюджетни професионални решения
Plamen 0 422
Компанията Tellur стартира своята дейност сравнително скоро - през 2005г., но бързо се наложи в света на технологиите, със своите иновативни, професионални и същевременно бюджетни решения. В портфолиото им присъстват продукти за бизнес комуникация, к..
20 Jan Microsoft разпространява извънредно обновление за Windows
Yani 0 51
Сривове при стартиране на виртуални машини и проблеми с VPN са част от главоболията, с които са се сблъскали някои потребители след инсталиране на ъпдейтите за януари. Microsoft разпространява спешна непланирана актуализация за справяне с множество ..
Показани са от 1 до 12 от 1638 резултата (137 страници)